Matav Ullami NyhuusBlek favoritgrönsak får ny glöd med vitlök och parmesanMisans middag både god och prisvärd.
Matav Ullami NyhuusCitron och vitlök – matlagningens egen hand-i-handskeDet är med vitlök och citron som med ljudböcker. Helt klart beroendeframkallande.
Matav Ullami NyhuusGrannaste grönsaken är fin även under den tjusiga fasadenMisan tillreder aubergine, som blir supergod till en sallad och en bit bröd eller som tillbehör på buffén.
Matav Ullami NyhuusVitlöksdoftande pasta och favoritkaka i reprisSuperbra pastarätt där man ugnsrostar tomater i stället och serverar dem med smulad fetaost.
Matav Ullami NyhuusBrun må-bra-mat med behövlig färgklickUnder hösten behöver inte allt vara pölsa och kalops. Lite färgsprak piggar ju alltid upp.
Matav Ullami NyhuusHallaballo när falu och rotselleri möts i ugnenRoselleri och kladdkaka – och en skvätt portvin.
Matav Ullami NyhuusPäron att njuta av nu och lite senare...Pärontarte med gorgonzola är det perfekta tilltugget när man bara är sugen på något litet.
Matav Ullami NyhuusShakshuka på nytt och persikor i kakaRyktet stämmer! Putte i Blåbärsskogen finns (precis som jultomten...) på riktigt! I alla fall såg jag spåren efter honom gångna på helgens långpromenad. Tyvärr hade jag varken korg eller tid att plocka de små godingarna, men blåbär fanns det i alla fall. Och goda var de!