Matav UllaMi Nyhuus-WirénTacos och minipaj med himmelskt fluffTacos, många stora och små barns favorit, finns även i mer vuxna varianter.
Matav UllaMi Nyhuus-WirénFruktstund både till helglunch och fikaI väntan på att prislappen på svenska jordgubbar ska landa på en nivå som inte får ömtåliga konsumenter att börja ropa efter hjärtstartare, så håller jag mig kvar vid vårens favorit – rabarber. Den och de första nektarinerna är lika säkra tecken på att vinterhalvåret börjar dra åt pipsvängen som den första tussilagon i diket. Tänk då vilken höjdare det är att ha med båda två på en och samma matsida!
Halmstadav UllaMi Nyhuus-WirénCanita Dagård – vd som gillar frukostmötenEgentligen ville hon bli barnläkare. I stället blev Canita Dagård en synnerligen energisk vd för Marknadsföreningen i Halland.
Familjav UllaMi Nyhuus-Wirén6 frågor till Elizabeth Feurst...... som varit med i tv-programmet ”Gift vid första ögonkastet”.
Matav UllaMi Nyhuus-WirénPastagratäng och kakor med avtryckTortellini är kalasbra mat, precis som ostfylld ravioli.
Halmstadav UllaMi Nyhuus-WirénBrigitte ”Brigde” Nordberg: ”Jag är också ett flyktingbarn”När Brigitte ”Brigde” Nordberg var fyra år gammal bröt andra världskriget ut.
Matav UllaMi Nyhuus-WirénTunna skivor – en hit som håller än...Fläskfilén helsteks med en näve grovhackad färsk salvia och rosmarin.
Familjav UllaMi Nyhuus-WirénGaraget blev ett hobbybageriEtt planerat bastubygge blåstes av och i stället blev det ett hemmabageri.
Bostadav UllaMi Nyhuus-WirénKunglig glans hos paret NordénHemma hos Annette och Hans Nordén i Halmstad präglas det mesta av 1700-talet.