Sommarfrukost med Per Brolléus

I det sista avsnittet i serien Sommarfrukostar i Laholm får vi träffa Per Brolléus. Rösten känner du kanske igen?

ANNONS
|

Med Tintin som förebild gled Per in i mediabranschen redan som 14-åring och började som skrivande reporter när han var 18 år.

Han är född och uppvuxen i Ljungby i Småland, där han rent tekniskt fortfarande bor, men sedan ett år tillbaka är han också bosatt i Skummeslövsstrand. Per beskriver sig själv som sambo, tvåbarnsfar, kattmänniska (som ogillar hundar) och programledare på Sveriges Radio sedan 25 år tillbaka.

Så vad ska han bjuda oss på den här tisdagen?

Förmodligen något om hur mycket fantastiskt det finns i precis allting vi ser omkring oss, och om man bara borrar sig ner lite grann så går det att hitta hur mycket spännande som helst. Huvudsaken är att det inte kommer att bli en enda tråkig stund.

ANNONS

Sommarfrukostar i Laholm 2020

• 30 juni, Laila Adèle - se avsnittet här!

Artisten som ibland kallas ”Lill-Aretha”. Har tävlat i Melodifestivalen och deltagit i flera musikaler. Uppvuxen i Bromma. Bosatt i Laholms kommun.

• 7 juli, Lars M Andersson - se avsnittet här!

Född och uppvuxen i Laholm. Flyttade tillbaka hit 2010 och har under åren gjort sig ett namn inom utbildningsvärlden som universitetslektor, forskare och författare, bland annat.

• 14 juli, Kristian Nilsson - se avsnittet här!

Månskensbonde och kommunpolis i Laholm som gärna berättar både om sitt yrke och om musik.

• 21 juli, Catherine Isaksson - se avsnittet här!

Catherine har sedan tio år arbetat som generalsekreterare för CIS, Centerpartiets internationella stiftelse, med fokus på bland annat demokratifrågor. Hon kommer att berätta om hur det är att leva några av världens fattigaste länder.

• 28 juli, Peter Bengtsson och Maggan Ek - se avsnittet här!

Kulturskaparna från Ysby som beskriver sina liv genom sin trädgård. De tar lyssnarna med sig genom projekt och upptåg blandat med kultur och odling.

• 4 augusti, Per Brolléus

Radioprataren från Ljungby som har blivit en populär röst i Radio Halland. Med Tintin som förebild började han sin mediekarriär som 14-åring.

Han kommer bland annat att sätta fingret på hur mycket spännande det finns runt omkring oss om man bara tittar lite extra.

ANNONS