Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Sommarfrukost med Catherine Isaksson

Fjärde delen i intervjuserien Sommarfrukostar är här. Denna gång får vi träffa Catherine Isaksson, generalsekreterare för Centerpartiets Internationella Stiftelse (CIS). Se avsnittet här!

Sommarfrukostar i Laholm anordnas för nionde året i rad – men nu i en annorlunda form. På grund av coronapandemin visas intervjuserien i år digitalt, i stället för inför publik.

Varje tisdag (under perioden 30 juni - 4 augusti) släpps ett nytt avsnitt som går att se här på hallandsposten.se och genom visitlaholm.se.

I faktarutan nedan kan du se vilka sommarens gäster är.

Årets moderator är Rebecca Sellergren.

Sommarfrukostar i Laholm 2020

• 30 juni, Laila Adèle - se avsnittet här!

Artisten som ibland kallas ”Lill-Aretha”. Har tävlat i Melodifestivalen och deltagit i flera musikaler. Uppvuxen i Bromma. Bosatt i Laholms kommun.

• 7 juli, Lars M Andersson - se avsnittet här!

Född och uppvuxen i Laholm. Flyttade tillbaka hit 2010 och har under åren gjort sig ett namn inom utbildningsvärlden som universitetslektor, forskare och författare, bland annat.

• 14 juli, Kristian Nilsson - se avsnittet här!

Månskensbonde och kommunpolis i Laholm som gärna berättar både om sitt yrke och om musik.

• 21 juli, Catherine Isaksson

Catherine har sedan tio år arbetat som generalsekreterare för CIS, Centerpartiets internationella stiftelse, med fokus på bland annat demokratifrågor. Hon kommer att berätta om hur det är att leva några av världens fattigaste länder.

• 28 juli, Peter Bengtsson och Maggan Ek

Kulturskaparna från Ysby som beskriver sina liv genom sin trädgård. De tar lyssnarna med sig genom projekt och upptåg blandat med kultur och odling.

• 4 augusti, Per Brolléus

Radioprataren från Ljungby som har blivit en populär röst i Radio Halland. Med Tintin som förebild började han sin mediekarriär som 14-åring.

Han kommer bland annat att sätta fingret på hur mycket spännande det finns runt omkring oss om man bara tittar lite extra.

Fler nyheter om Laholm hittar du här

Superlokalt – här får du senaste nytt från ditt område

De senaste lokala bostadsköpen hittar du här