Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden har beslutat att dra in bidraget till Bildstationen i Halmstad.
Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden har beslutat att dra in bidraget till Bildstationen i Halmstad. Bild: Roger Larsson

Snälla, snälla politiker kan ni inte tänka mer med hjärtat

Hur orkar de se sej själva i spegeln efter att först dragit in 40 miljoner från skolverksamheten och nu lägga ner verksamhet för funktionshindrade.

Det här är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i insändaren.

ANNONS
|

Replik. Apropå artikeln ”Bildstationens personal hotas av indraget stöd”,14/12.

Nu orkar jag snart inte ta in mer grymheter från politiken. Hur orkar de se sej själva i spegeln efter att först dragit in 40 miljoner från skolverksamheten och nu lägga ner verksamhet för funktionshindrade. Finns det verkligen ingen möjlighet att prioritera på ett humant, framsynt och medkännande sätt?

Jag har trott att socialdemokratin står för solidaritet och jämlikhet. Att de står på de svagastes sida. Men nej, det tror jag inte längre. Och Kristdemokraterna trodde jag om ett kristet tänkande. Att de känner till Jesus ord om att allt vad ni gör mot de minsta och svagaste det gör ni också mot mej. Men nej, det bryr de sej tydligen inte om.

ANNONS

Snälla, snälla politiker kan ni inte tänka mer med hjärtat och jobba för ett mänskligare och mer solidariskt samhälle. Jag tror att det är möjligt om ni verkligen vill det. Och vi väljare får verkligen tänka till vid nästa val. Hurdant samhälle vill vi ha?

Ledsen väljare

LÄS MER:Sparbeting ligger bakom indraget bidrag

ANNONS