”Vid förfrågan hos Hallandstrafiken fick jag i alla fall ett klart svar, där de sa att det är svårt med Huaweis telefoner.”
”Vid förfrågan hos Hallandstrafiken fick jag i alla fall ett klart svar, där de sa att det är svårt med Huaweis telefoner.” Bild: Yvonne Persson

Jag har själv råkat ut för denna dåliga ”knapp”

Med min Huawei Honor 8 kan jag inte ta in Hallandstrafikens app via Google Play. Det skriver Bernt Sjöholm i ett brev till ledarsidan.

ANNONS
|

Som en komplettering till Mattias Karlssons ledare (Hallandstrafikens app har inte lämnat perrongen), vill jag nämna att jag med min Huawei Honor 8 inte kan ta in Hallandstrafikens app via Google Play. Om det gäller alla varianter av Huawei- telefon, vet jag inte.

Vid förfrågan hos Hallandstrafiken fick jag i alla fall ett klart svar, där de sa att det är svårt med Huaweis telefoner, varför jag omgående fick förslaget att ladda ner andra sök-appar för att få ner Hallands-appen i min Huawei. Var lite bökigt, varför jag avstod och tog frugans Samsung-telefon i stället, vilket gick bra.

ANNONS

Däremot gick det mycket bra att ladda ner Hallandstrafikens service-app [för bokning av serviceresor] på min Huawei liksom Skånetrafikens och Västtrafikens appar.

Hallandstrafiken hänvisar också till att procentsatsen av fel är 0,5 procent. Kanske är den siffran högre? Summorna är rätt låga vid biljettbokningar och att hålla på och krångla med Hallandstrafiken för någon/några hundralappar är inte värt besväret, varför man avstår att bråka då svaret vid förfrågan är ett klart nej för åtgärder i form av återbetalning eller förändringar hos Hallandstrafiken.

Jag har själv råkat ut för denna dåliga "knapp" och hur den har orsakat problem med pengar som bara försvinner in i Hallandstrafikens kassa utan motprestation från deras sida.

Bernt Sjöholm

ANNONS