Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Tips för när du ska betta på nätet!

För att bli bra på online betting krävs det att man analyserar utfall och inte placerar sina bett på magkänsla. Man måste hålla koll på oddsen då det är oddsen som avgör hur mycket man vinner.

Det finns olika typer av odds. Live-odds eller fasta odds. Live-odds avgörs under spelet gång. Som spelare vet man alltså inte om oddsen innan man spelar på spelet. Fasta odds avgörs innan matchen och där är det bookmakers och spelbolag som avgör oddsen utifrån grundliga analyser.

Den som har mest fakta om en match brukar även vara den person som vinner mest. Innan man placerar sina bett finns det olika aspekter man bör ha koll på för att öka chansen till vinst. Självklart kan man ibland ha tur och vinna på ren gissning, men vi rekommenderar alltid att analysera matchen innan man bettar.

Exempel på personer som vann mycket pengar på magkänsla var de som bettade på vem som skulle vinna presidentvalet 2016. Vissa bettingsajter delade ut vinster på 8 gånger pengarna eftersom den av kandidaterna som inte vann var så stark favorit innan valet och utgången verkade given.

Är man nybörjare på online betting rekommenderar vi att man börjar spela för lägre summor för att arbeta upp ett system och där ifrån börja betta mer. Som nybörjare bör man spela på matcher med relativt låga odds. Exempel på en match med låga odds är om man bettar på ett lag som är världsmästare som möter ett annat lag som ligger långt lägre ner i rankingen. När man sedan gjort detta några gånger och känner sig varm i kläderna kan man sedan gå över och betta på svårare matcher och betta på exempelvis målskillnad istället för vilket lag som vinner.

Tjäna pengar på betting

För att kunna tjäna mycket pengar på betting måste man ta stora risker, därmed kan man förlora mycket också. Dessutom kan man behöva betta på spel med höga odds. För att lyckas med sin betting och håva in pengar är det värt att lyssna på experter. När man analyserar en match och samtidigt lyssnar på experter kan man få veta saker om exempelvis spelare, väder eller tränare som mycket väl kan påverka resultatet. Leta även reda på de bästa bettingsidorna. Bra bettingsajter erbjuder stora spelutbud och det är även på de sajterna man kan tjäna bra med pengar. 

Håll koll på restriktioner

Spelinspektionen har som följd av Corona pandemin infört tillfälliga restriktioner kring betting och online casinon. Läs på om de nya restriktionerna innan du börjar betta på nätet.