Hattrick för Damir Kreilach. Bild från en tidigare match.

Storförlust för LA Galaxy

|

MLS-mötet Real Salt Lake–Los Angeles Galaxy blev en osannolik målfest. Men inte för Zlatan Ibrahimovics lag.

Det var i och för sig kalifornierna som tog ledningen, när Jonathan dos Santos efter samspel med Ashley Cole och "Ibra" nätade redan i den första minuten.

Albert Rusnák kvitterade för hemmalaget i Utah knappa kvarten senare. Och Damir Kreilachs 2–1 på tilläggstid i första halvlek blev ett förebud om vad som komma skulle.

Jefferson Savarino satte Real Salt Lakes tredje i den 48:e minuten. 13 minuter senare var det Kreilachs tur igen. Rusnák gjorde sitt andra efter 67 minuter. Och så ett fullbordat hattrick av Kreilach i 71:a minuten.

Däremellan hann Romain Alessandrini sätta ett tröstmål, vilket innebär slutresultatet 6–2.