Karim Benzema, med bollen, och Eden Hazard deppar efter Real Madrids chockförlust mot Alcoyano i Copa del Rey. Bild: Jose Breton/AP/TT

Skrällen: Alcoyano välte Real Madrid

Real Madrid åkte på en ordentlig stjärnsmäll i den inhemska cupen Copa del Rey.

Okända division 3-laget Alcoyano vann med 2–1 efter förlängning – trots att lilleputtlaget fick en man utvisad.

Realtränaren Zinedine Zidane skickade in stjärnor som Eden Hazard, Karim Benzema och Toni Kroos som inhoppare medan Alcoyanos Ramon Lopez fick rött kort i 109:e minuten för en sen tackling på Casemiro.

Ändå lyckades division 3-laget skicka in ett segermål genom Juanan och superskrällen var ett faktum.

Real Sociedad gick programenligt till åttondelsfinal efter 2–0-seger borta mot Córdoba, också från division 3. Brasilianske forwarden Willian José gjorde båda målen i andra halvlek. Alexander Isak fick se hela matchen från avbytarbänken.