Samuel Bark, son till Janne Bark, förväntar sig att slåss om bältet – och känner sig UFC-redo.
MMA Samuel Bark Bild: Roger Larsson

Samuel Bark vann igen: ”Inte orolig för någonting”

Han fick reda på matchen en vecka på förhand. Trots det var Samuel Bark aldrig orolig – och vann i London mot Tobias Harlia efter ett knä i andra ronden.
– Jag är alltid i form och har fajtats många gånger, det här var inte min första stora match, säger Bark.

ANNONS

Efter segern i Abu Dahbi har Samuel Bark vunnit igen. I svenskmötet med Tobias Harila i London gick den tidigare thaiboxaren vinnande efter två ronder, trots att han bara hade en vecka att förbereda sig på.

– Jag är alltid i form och har fajtats många gånger, det här var inte min första stora match. Jag har haft jättestora fajter i thaiboxning innan. Hade jag inte tränat någonting och druckit paraplydrinkar på stranden, då hade jag varit lite: ”Åh fan, kommer jag vara i form nu?”. Nu har jag varit aktiv, tränat hårt och fightades för två veckor sedan. Jag var inte orolig för någonting, säger Bark.

ANNONS

Nu återstår en till match på kontraktet med Cage Warriors, men mot vem och när är ännu inte klarlagt. I nuläget väntar Bark på tid och datum från organisationen.

Känner sig redo för UFC

När den sista matchen är avklarade känner sig Samuel Bark redo för UFC.

– Jag hade kunnat vara där och fajtas för tre år sedan om jag hade fått chansen. Man måste bygga upp sitt ”record” och ta den långa vägen.

På kort sikt är det däremot inte UFC som ligger i kikaren.

– Han jag mötte skulle ha gått om bältet om han hade vunnit. Nu när jag slagit honom förväntar jag mig att jag ska slåss om bältet, säger Samuel Bark.

LÄS MER:Samuel Bark var nära bankrutt – tog viktig seger i Abu Dhabi

LÄS MER:Efter segern i Abu Dhabi – Samuel Bark klar för stormatch

ANNONS