Gaagaa Rivner tog tredje segern i karriären i en kraftfull uppvisning för Peter Untersteiner som förväntar sig en del utveckling i fyraåringen.
Gaagaa Rivner tog tredje segern i karriären i en kraftfull uppvisning för Peter Untersteiner som förväntar sig en del utveckling i fyraåringen. Bild: Lars Persson

Rekord och ett lyft för Gaagaa Rivner

Peter Untersteiner stormar fram mot ytterligare ett championat på hemmabanan i Halmstad. Han fick en rivstart på kvällen med en dubbelseger och egentränade Gaagaa Rivner toppade med att sänka rekordet med nästan två sekunder till 1.14,8.

ANNONS
LocationHalmstadtravet||

– En stor och klumpig häst i utveckling men hon har tagit tid på sig efter en skada, förklarar Peter.

I loppet fanns det inga som helst synliga skavanker utan duon styrde loppet från ledningen. På upploppet skakade man av sig Kali Smart som var stor i nederlaget.

– Hon tog två steg framåt jämfört med tidigare, berömmer segertränaren om det fyraåriga stoet.

Go Peppergirl som finns i Jerry Riordans träning har dribblat bort sig i flera starter men Victor Rosleff har under tiden lärt sig hennes egenskaper. Nu blev det en snygg fullträff för lärlingen i ett treåringslopp och duon ryckte undan till en överlägsen seger.

ANNONS

I montéloppet var blickarna riktade mot italienskan Zebrina Font och på ryggen satt Tova Bengtsson. Jättefavoriten gjorde inget misstag och hon kunde avstannande ta tredje raka segern.

Säker seger för Lisa Lisieux

En häst med hög kapacitet är Kantens Rose som Robert Bergh skickade i angeläget ärende till Halmstad. I sulkyn satt Dwight Peters och han hade täckning för den offensiva styrningen på förstavarvet.

I sista kurvan tog Opulent Tile upp jakten men Kantens Rose hade en sparad växel och tog femte segern i 15:e starten.

Trots ett tufft tempo på förstavarvet blev det en säker seger för Lisa Lisieux.. Peter Ingves höll henne på gott humör till mål och det dansktränade stoet visar bra kapacitet för klassen.

Gunilla Hinterlach har fått Lotus Blaze i fin författning. Treåringen fick en resa i ryggar av Peter Untersteiner och duon satte klorna i Gabriel Avenue som fick ge sig i de sista stegen.

ANNONS