Proffsgolfare tränar i grupp

ANNONS
|

14 proffsgolfare med Halmstad som bas har slagit sig ihop och bildat en träningsgrupp under namnet ”Together we can” med avsikten att ta lärdom av varandra trots ganska skilda bakgrunder.

– Målet är att få så effektiv träning som möjligt och utan tvekan är det målet lättare att uppnå om vi tränar i grupp, säger Fredrik Wetterstrand, som ser sig mer som övningsledare och utbildare än instruktör.

Några i gruppen spelar redan på Europatouren, någon har flyttat hem efter collegestudier i USA, flertalet har studerat –eller studerar – på School of Golf i Halmstad och det finns även spelare med som flyttat till Halmstad eftersom där finns så bra träningsmöjligheter, även vintertid.

ANNONS

Dessa ingår i truppen (med nuvarande klubbadresser, en del kommer att byta till en Halmstadklubb): Markus Enocksson och Josephine Janson, Ringenäs, Josefin Odenring, Enköping, Philip Eriksson, Hallstavik, Emma Westin, Bredared, Therése Larsson, Linnea Torsson, Madeleine Ziegert och Sofia Björkman, Halmstad, Jacob Glennemo, Kallfors, Benny Ahlenbäck, Laholm, Victor Flatau, St. Jörgen, Johan Hellberg, Haverdal, Anders Larsson, Uppsala.

ANNONS