Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Manchester Uniteds Paul Pogba uppförde sig inte som han borde i samband med ligamatchen mot Wolverhampton i lördags och blir av med vicekaptensbindeln.

"Pogba inte som en kapten ska vara"

Utslagna i ligacupen och storstjärnan Paul Pogba som hamnat i onåd hos José Mourinho och blir av med vicekaptensbindeln. Det är långt ifrån frid och fröjd i Manchester United just nu.

I samband med ligacupmatchen mot Derby, som Premier League-laget förlorade på straffar, bekräftade tränaren José Mourinho att han tagit från Pogba rollen som vicekapten.

Men han ville inte ange skälet.

- Det är mitt beslut, men det finns inga problem och det är inget som jag måste förklara, sade Mourinho efter matchen enligt flera medier.

The Times källa säger dock att Mourinho sagt till spelarna att Pogba inte längre får vara kapten för att "han inte representerar vad en kapten ska vara och att laget betyder mer än en enskild person". Enligt källan ska spelarna "ha blivit glada över beslutet och skälet bakom tränarens beslut".

Petningen som kapten av lagets dyraste spelare, som kom från Juventus 2016 för en övergångssumma på 1 miljard kronor, kommer efter att Pogba öppet kritiserat lagets taktik i lördagens ligamatch mot Wolverhampton (1–1). Fransmannen sade då att United borde ha spelat mer offensivt.

Pogba ska ha ersatt den ordinarie kaptenen Antonio Valencia i tre matcher.