Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

William Nylander gratuleras av Auston Matthews (nummer 34) efter sitt första mål för säsongen.

Nylander sprudlande glad efter målet

Det tog sin tid. Närmare bestämt elva matcher och 28 minuter innan William Nylander gjorde sitt första mål för säsongen i Torontos hemmamatch mot Minnesota.

Svensken rundade målet och sköt upp pucken i nättaket och gav Toronto ledningen med 3–2 i hemmamatchen mot Minnesota. Efter målet jublade svensken och hans lagkamrater, för Nylanders del möjligtvis även av lättnad.

- Det var skönt, att äntligen få ett. Jag passade Auston (Matthews) och stack direkt på mål, det var bara skönt att se att den gå in, säger han enligt The Star.

Där tog det roliga slut för Nylander och Maple Leafs. Minnesota kvitterade och i slutperioden avgjorde Zach Parise för bortalaget som vann med 4–3.

- Idealiskt vore om det här (målet) fick honom att kämpa hårdare, skrinna hårdare och få en tyngd att lätta från hans axlar så att han kan sätta fart. Vi behöver honom för att hjälpa vårt lag och att vara en produktiv spelare. Det tror vi att han kan vara. Det är bara en fråga om tid, säger tränaren Mike Babcock om Nylander, enligt nhl.com.