Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Inget SM-guld. Hylte sportskyttars Jesper Nyberg mäktade i helgen inte med ett SM-guld, men däremot två nya SM-silver i 50 meter blandade och regelbundna lopp i viltmåls-SM på hemmaplan. Han bidrog därmed till en fin medaljskörd för föreningen på Skärshults skjutbana.

Nyberg tog inget efterlängtat SM-guld

Hylte sportskyttars Jesper Nyberg hade i helgen inte vad som krävdes för att nå hela vägen i viltmåls-SM på Skärshults skjutbana utanför Hylte. Han plockade totalt hem fyra medaljer, men ingen färgad i guld.

Jesper Nyberg, 22, följde i helgen upp sina två SM-medaljer från i fredags med att ta två silver i 50 meter blandade och regelbundna lopp. Han förlorade i båda klasserna mot landslagsrivalen och Osby-skytten Emil Martinsson, som vann båda klasserna. 

Nybergs klubbkamrat Oscar Eliasson, 14, fortsatte att imponera i junior-SM och sköt hem ett silver och ett brons i 50 meter blandade och regelbundna lopp, samt två brons i 80 meter enkelskott och dubbelskott. 

Hylte sportskyttar kan därmed se tillbaka på en lyckad mästerskapshelg på hemmaplan, där föreningen totalt kammade hem tre SM-silver, ett SM-brons, ett JSM-silver och fem JSM-brons. 

Fler lokala sportnyheter hittar du här