Manchester Uniteds Marcus Rashford och Romelu Lukaku gjorde två mål på två minuter i deras första match från start tillsammans.

Nya anfallsduon levererade för United

Victor Nilsson Lindelöf fick återigen chansen från start i United-tröjan. Och Romelu Lukaku stod för ännu ett mål. José Mourinho gillade vad han såg i 2–0-segern mot Manchester City.

|

Manchester United kan ha hittat sin nya anfallsduo. I träningsmatchen mot Manchester City – ett derby som avgjorde i Houston – visade Romelu Lukaku och Marcus Rashford att de kan ha något lovande på gång. Det var första gången som José Mourinho testade anfallskombinationen, och den föll väl ut.

Efter 37 minuter gjorde belgaren Lukaku sitt andra mål för sin nya klubb efter att han rundat Citys målvaktsdebutant Ederson och lyft in bollen från en svår vinkel. Två minuter senare ville Marcus Rashford inte vara sämre när han tog emot en bra passning från Henrikh Mkhitaryan till höger, drev bollen framåt och till synes enkelt sköt in den bakom Ederson till 2–0.

Lukaku hade bud på mer i den första halvleken och tränaren José Mourinho var nöjd.

- Jag kunde inte vara gladare över vad han gör, och jag kunde inte vara gladare att vi köpte honom innan försäsongen, säger han till klubbens tv-kanal MUTV.

- Han är en lagspelare, som håller bollen, som väntar in stöd från medspelare och låter laget komma ur presspelet. Andra tittar på mål och chanser, jag har ett annat perspektiv.

Victor Nilsson Lindelöf gjorde sin andra match från start, och byttes ut inför andra halvlek, när Mourinho luftade så gott som hela laget.