Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Rikard Norlings pausutskällning gick i direktsändning. Det gillade inte AIK-tränaren.

Norling: "Helt fel att det finns kameror där"

Rikard Norling tog ut en gigantisk hårtork i pausvilan – i direktsändning. AIK-tränaren var inte glad att hans arga halvtidssnack nådde tv-tittarna.

Det blev en vändning till 2–1 och en första seger för säsongen för AIK hemma mot Sirius.

Men det skulle krävas ett uppvaknande i pausvilan.

Ett sargat AIK-lag fick en rejäl utskällning i omklädningsrummet av tränaren Rikard Norling. Delar av utskällningen kablades ut till C Mores alla allsvenska tv-tittare.

Omklädningsrumskamerorna, som även varit omdebatterade inom ishockeyn och SHL, var något som Norling där och då inte tänkte på enligt egen utsago.

På presskonferensen efter matchen var han inte nådig mot deras existens.

- Det är halvprivata grejer som jag inte är förtjust över att det går ut i direktsändning. Om jag vetat det (att det fanns kameror) hade jag inte gjort det på samma sätt. Mina barn ser vad pappa gör och undrar vad jag gör i det läget. Det är helt fel att det finns kameror där. Från och med nu kommer det begränsa mina möjligheter att prata fritt, säger Norling och fortsätter:

- Man får se vad det slutar. De kanske har tillgång till en spegelvägg hemma i sovrummet hos mig framöver? Jag har ingen aning var gränsen kommer att gå.

Oavsett kommer Norling, självkritisk efter två raka svaga inledningar på allsvenska tillställningar, gå hem och grubbla över hur han och laget ska lösa problemen.

- Jag får väl ligga under locket på kökssoffan, säger tränaren.