Diego Maradona vinkar till fansen innan matchen mellan Argentina och Nigeria.
Diego Maradona vinkar till fansen innan matchen mellan Argentina och Nigeria.

Maradona: "Jag mår bra"

Legendariske fotbollsstjärnan Diego Maradona fick hjälp av sjukvårdare under Argentinas 2–1-match mot Nigeria. Men han tillbakavisar uppgifterna om att han tvingats uppsöka sjukhus efter tisdagens spännande VM-match.

ANNONS
|

"Jag vill berätta för alla att jag mår bra och att jag inte är, och har heller inte varit, inlagd", skriver Diego Maradona på Instagram.

Som under tidigare matcher under VM-slutspelet var 57-åringen på plats för att följa laget, och stal från start mycket uppmärksamhet i hur han agerade och visade sina känslor på läktaren.

En video som publicerats på Twitter av en känd mexikansk sportjournalist visar hur Maradona har svårt att gå och måste hjälpas ut från läktaren och därefter vilar i en stol. Andra bilder visar hur två sjukvårdare tittar till honom, och hur en verkar ta hans puls.

ANNONS

"I halvtid mot Nigeria hade jag mycket ont i nacken. Jag undersöktes av en läkare som rekommenderade mig att lämna stadion innan andra halvlek. Men jag ville förstås stanna. Hur skulle jag kunna lämna? Jag skickar en kyss till er alla, tack för stödet", skriver Maradona.

Maradona har genom åren drabbats av en rad hälsoproblem. 2007 rapporterades han vara nära döden och 2015 genomförde han en bypassoperation.

TT-AFP-Reuters

ANNONS