Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Blommor i utanför arenan Leicester efter helikopterkraschen.

Leicester-fansen befarar det värsta

Dagen efter det att klubbägarens helikopter kraschat lägger fans till Leicester City blommor och halsdukar utanför arenan.

Det är inte officiellt bekräftat att Vichai Srivaddhanaprabha, den thailändske ägaren till Premier League-klubben, fanns ombord på helikoptern vid olyckan på lördagskvällen. Men källor till flera brittiska medier uppger att så var fallet, och fansen befarar det värsta.

- Jag blev så upprörd, jag kunde inte somna, säger Kanti Patel, ett av de Leicester City-fan, som samlats utanför arenan:

- Jag kan inte släppa det här. Sedan han kom till klubben har det gått bra, och jag vet inte vad som kommer att hända nu.

Tom Lievers har tagit med sig en speciell halsduk för att hedra klubbägaren.

- Du vet var vi befann oss när han köpte klubben – vi hade inte kommit någonstans. Så jag tog hit min mästarhalsduk för att han gjorde oss till mästare, säger han.

Vichai Srivaddhanaprabha var Leicester Citys ägare under succésäsongen 2015–2016 då klubben oväntat vann Premier League.

- Han var mer som en supporter, en riktig supporter, än bara en man med pengar. Han var en i publiken, säger Andrew Aldwinckle, ett annat fan.