Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Avsnitt 14: Hammersstjärnan om kommentarerna från okända män

Hammersstjärnan Victor Gagic är tillbaka i Halmstadhockeyn igen efter ett år i rivalen Troja-Ljungby.
När den 22-åriga centern i fjol valde att flytta österut till Ljungby möttes han av en hel del otrevliga kommentarer på sociala medier.
– Ibland tar man åt sig och fast man inte vill, säger Gagic i HP:s sportpodd Bakom rubrikerna.

Centern Victor Gagic valde att inför säsongen 20/21 att lämna Halmstad Hammers och skriva på för seriekonkurrenten Troja.

Något som inte mottogs bra av alla.

– Jag ville testa något nytt. Jag hade en del kompisar som skulle flytta till andra städer och jag kände att det kanske är tiden nu att testa något nytt, säger han i HP-sportens podd Bakom rubrikerna.

– Jag kände väl lite, just då, att jag inte blev uppskattad på det sättet jag ville från Halmstad. Jag ville testa något nytt, flytta hemifrån, det var ett naturligt steg att testa vingarna lite.

Att det blev just Troja, ärkerivalen, hur mottogs det av dina kompisar i Halmstad?

– De såg det väl inte riktigt så, att det var ärkerivalen. Det snackades inte så mycket om det, det var väl mest supportrar som skrev om det.

Har du fått kommentarer från supportrar?

– Det var väl mest när man gick in och kollade på forum, som man absolut inte ska göra, men man gör det ändå.

Sociala medier kan ju vara både upplyftande men också trycka ner en, det finns ju nättroll överallt. Har du upplevt det?

– Det har varit lite allmänt, det är många män framför allt som, jag vet inte vad de vill få ut av det egentligen, men att skriva hur dålig eller hur dum i huvudet man är. Det är bara att kolla EM (fotboll), vad får de här människorna ut av att skriva till Marcus Berg hur dålig han är på fotboll. Det är inte så att han blir bättre av det.

– Det är så märkligt, jag förstår verkligen inte vad man vill få ut av det, folk får absolut ha sina åsikter, skriv era åsikter men att bara rakt av säga hur dålig någon är till personen, jag vet inte riktigt vad de får ut av det.

Tar du åt dig eller rinner det av dig?

– Nej, det kan jag väl inte säga att det rinner av mig för ibland tar man åt sig och fast man inte vill det så gör man det.

Lyssna på HP-sportens podd Bakom rubrikerna i spelaren ovan för hela snacket med Victor Gagic.

Lyssna även på: Avsnitt 6: Niklas Söderström: ”Smockan ska hänga i luften på varje träning”

Fler lokala sportnyheter hittar du här