Häckens Alexander Faltsetas, här i en träningsmatch mellan Häcken och Örgryte den 14 februari 2021 i Göteborg, har uppgetts vara av intresse för HBK.
Häckens Alexander Faltsetas, här i en träningsmatch mellan Häcken och Örgryte den 14 februari 2021 i Göteborg, har uppgetts vara av intresse för HBK. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Sportchefens svar efter uppgifterna om HBK:s intresse

Alexander Faltsetas har uppgetts vara av intresse för HBK. Men enligt BK Häckens sportchef är det inte aktuellt att släppa mittfältaren.
– Jag har ingen ambition att släppa honom, säger Martin Ericsson till GP.

ANNONS
LocationÖrjans Vall||

Under söndagen presenterade Halmstads BK mittfältaren Amir Al-Ammari, senast i Jönköpings Södra, som klubbens andra nyförvärv.

Med värvningen av Al-Ammari och provspelaren Phil Ofosu-Ayeh (som blev klar i lördags) har HBK nu fyllt de två hål i truppen som klubbens manager Magnus Haglund berättat att man sökt spelare till.

Ett par dagar innan Al-Ammari blev klar rapporterade GT om att HBK visat intresse för allsvenska premiärmotståndaren BK Häckens rutinerade mittfältare Alexander Faltsetas, 33.

– Jag kommenterar inga namn över huvud taget, sa HBK:s manager Magnus Haglund till HP då.

Nu har Faltsetas kommenterat uppgifterna för Göteborgs-Posten.

– Jag läste om att Halmstad skulle vara intresserade och jag vet faktiskt inget om det. Jag är här nu och det är vad jag vet, säger Faltsetas till tidningen.

ANNONS

På frågan om han skulle vara öppen för att lämna om rätt klubb dyker upp svarar han:

– Nu vill du ha lite rubriker här ... haha! Jag vet inte så mycket. Det är ett tråkigt svar men jag vet helt ärligt inte vad som händer.

Sportchefen tydlig om Faltsetas framtid

BK Häckens sportchef Martin Ericsson ger dock tydliga besked i frågan.

– Det är väldigt mycket rykten nu ... det har funnits förfrågningar kring honom men jag har ingen ambition att släppa honom, säger sportchefen Martin Ericsson.

LÄS MER:Mittfältsstjärnan valde HBK före alla storklubbar

LÄS MER:Han blir HBK:s första nyförvärv: ”Jag ska visa vad jag kan”

LÄS MER:Boman visade vägen tillbaka efter HBK:s mardrömsstart

ANNONS