Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Samuel Kroon gjorde sitt första mål i HBK-tröjan efter ett läckert placerat skott i krysset.  Bild: Lina Salomonsson
Samuel Kroon gjorde sitt första mål i HBK-tröjan efter ett läckert placerat skott i krysset. Bild: Lina Salomonsson

Samuel Kroon lättad efter första målet i HBK-tröjan

Han var involverad i det mesta som hände i offensiv riktning i HBK:s vändning mot Eskilstuna.
Samuel Kroon krönte sin fina insats med att göra sitt första mål för sin nya klubb.
– Det känns väldigt bra och skönt att det lossnade med det också, säger målskytten efter matchen.

Ett fint placerat avslut i det bortre krysset – så ska man göra sitt första mål i HBK-tröjan. Samuel Kroon var involverad i det mesta som hände i offensivt riktning för HBK när man vände och vann mot Eskilstuna.

– Det känns väldigt bra och skönt att det lossnade med det också. Sen känns det ännu bättre att det gjorde att vi tog tre poäng, säger Samuel Kroon.

– Jag kände själv att jag var hyfsat involverad, som jag egentligen varit hela säsongen hittills, men nu var det skönt att få göra ett mål med.

Kroons mål och HBK:s kvittering kom blott fyra minuter efter att Eskilstuna tidigt tagit ledningen i matchen. Ett mål som var nyckeln till att HBK kunde vända och vinna.

– Det var jätteviktigt att få det så tidigt och det gav oss mycket energi. Det är ett lag som det inte har gått så bra för hittills men de är samtidigt starka med många bra spelare. Skulle vi inte ha fått 1-1-målet så pass tätt inpå hade det blivit tufft för oss.

Ytterspringaren fick lämna planen i den 87:e minuten och verkade ha någon form av skadekänning. Efter matchen gav dock målskytten lugnande besked.

– Jag blev extremt trött i slutet och kände hur det började krampa. Det var mest en försiktighetsåtgärd så att man inte dra någon muskel i slutet.

LÄS MER: HBK ny serieledare i Superettan – tack vare självmål av jumbon

Fler lokala sportnyheter hittar du här