Per Gessle är en av många profiler som hyllar HBK efter det allsvenska avancemanget.
Per Gessle är en av många profiler som hyllar HBK efter det allsvenska avancemanget.

Profilernas hyllning till HBK efter avancemanget

Halmstads BK är tillbaka i Allsvenskan. Nu hyllas laget av flera stora Halmstadprofiler.
– Som trogen Halmian måste man ändå ställa sig upp och applådera denna fantastiska insats, säger popstjärnan Per Gessle.

ANNONS
|

Per Gessle, popstjärna, men också livstidsmedlem i HBK(!) sedan HBK-hövdingen Stig Nilsson ”kuppat” på 30-årsdagen genom att uppvakta med ett sådant medlemskort

0
Yea! Stort grattis till alla spelare och ledare i HBK. Som trogen Halmian måste man ändå ställa sig upp och applådera denna fantastiska insats. Och stort grattis till oss alla i Halmstad som äntligen har ett allsvenskt fotbollslag igen. Nu ser vi fram emot ordentligt och efterlängtat drag på Örjans Vall och varför inte några snygga medaljer framöver? Fantastiskt kul det här!
Bild: MAXIM THORE

Jörgen Persson, förbundskapten i bordtennis

0
”Först ett jättegrattis! Imponerade hela året, alltid extra starkt när man är så favorittippade att fixa det. HBK i Allsvenskan är ju superkul! Det är ju där man vill ha dem och fajtas mot de stora lagen. Förhoppningsvis också med Hallandsderbyn mot Varberg och Falkenberg.”
Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG

Sofia Arvidsson, padelspelare och före detta tennisproffs

0
”Efter några motiga år är HBK äntligen tillbaka där dom hör hemma. Stort grattis till spelare, ledare, och alla som jobbar med klubben. Hoppas på ett härligt 2021. Lycka till!”
Bild: Roger Larsson

Thomas Sivertsson, tränare i HK Drott och tidigare landslagsspelare och förbundskapten

0
”Stort grattis till den allsvenska platsen! Det betyder jättemycket för idrotten i Halmstad att vi är med upp på högsta nivå. Vi hoppas att vi följer med uppåt med våra lag”.
Bild: Roger Larsson

Fredrik ”Fredda” Johansson, tränare i Halmstad Hammers

0
Grattis HBK! Det är fantastiskt kul att HBK är tillbaka där man hör hemma för det är i Allsvenskan. Så jag är jätteglad för Magnus Haglunds, ledningens och spelarnas vägnar som har gjort en fantastisk prestation under dessa omständigheter och som jag har följt hela säsongen.
Bild: Johan Persson

Peter Untersteiner, travtränare på Halmstadtravet

0
”Grattis HBK det är ni värda! Bra kämpat! Det blir bra för ekonomin så Haglund får råd att köpa fler travhästar.”
Bild: Erik Nylander/TT

Micke Syd, popstjärna

0
”Stort grattis till ”Återtåget” till Allsvenskan. Nu väntar gyllene tider. (Smiley och fotboll-emoj, om möjligt) Jag har till och med hört rykten om att Per-Håkan och, eventuellt Fritzon, kommer att byta ”klubbtillhörighet” i och med denna härliga återkomst i den högsta serien. Än en gång grattis alla i HBK. Hälsar er Sydlige supporter i förskingringen.”
Bild: Johan Persson

Marcus Nilsson, volleyboll-stjärna i Hylte/Halmstad och tidigare landslagsspelare

0
”Grattis HBK! Stort att ni är tillbaka i fotbollens finrum igen. Det betyder mycket för Halmstad som idrottsstad och för oss andra elitklubbar i stan att få tillbaka er till eliten.”
Bild: Krister Andersson

Anders Wallin, huvudtränare i Halmias herrlag

0
”Stort grattis HBK till en mycket väl genomförd säsong och den välförtjänta återkomsten till Allsvenskan. Bra för fotbollsintresset i kommunen och en stad som Halmstad ska givetvis både ha representation av herrlag och damlag i nationalsportens högsta division. Men vilken klubb som lagen kommer från kan diskuteras. ;)”

Peter Lindau, huvudtränare i BK Astrios herrlag

0
”Stort grattis till uppflyttning till Allsvenskan - mycket roligt och välförtjänt. Fortsätt med fler mål framåt än bakåt så ska det gå bra 2021 också. Behövs inspiration på offensivt lir så ställer Astrio alltid upp. ;)”
ANNONS