Onside är HP:s nya HBK-satsning: ”Sveriges bästa HBK-bevakning”

Minst en HBK-text varje dag, höjdpunkter från alla HBK:s allsvenska matcher och skarpa expertanalyser i ett helt nytt studioprogram med profilerna Per ”Texas” Johansson och Niklas Gudmundsson efter varje omgång. Med den nya satsning ”Onside – Allt om HBK” får HP-läsarna en bredare och spetsigare bevakning av stadens största lag.
– Onside ger HP:s läsare Sveriges bästa HBK-bevakning, säger Fredrik Jonsson, sportchef på Hallandsposten.

ANNONS
|

Med HBK tillbaka i Allsvenskan, för andra gången under Magnus Haglunds ledning, tar HP-sporten nästa steg i bevakningen av Halmstads största idrottslag genom att lansera Onside – Allt om HBK.

– Det är en satsning som ligger helt rätt i tiden där vi ser att det finns ett stort intresse hos HP:s sportintresserade läsare att följa HBK. Nu stärker vi den redan breda bevakningen med flera spännande delar, som höjdpunkter från alla HBK:s matcher och ett helt nytt studioprogram med experter som själva spelat på den högsta nivå med HBK och som både kan ge läsarna en inblick i klubbens allsvenska vardag och grotta ner sig i taktiska detaljer, säger Fredrik Jonsson.

ANNONS

Med Onside får HP:s prenumeranter flera nyheter:

# Minst en HBK-text varje dag under den allsvenska säsongen.

# TV-höjdpunkter med målen och de hetaste händelserna från alla HBK:s allsvenska matcher under året.

# Ett helt nytt studioprogram med de tidigare HBK-profilerna Per ”Texas” Johansson och Niklas Gudmundsson som experter mellan varje omgång.

# Ett nyhetsbrev varje vecka med det bästa HBK-materialet från veckan som gått.

– Onsidesatsningen som HP-sporten gör blir vårt löfte till de sportintresserade prenumeranterna. Det ger Sveriges bästa HBK-bevakning och rimmar väl med hur vi på HP vill ge våra läsare lokal journalistik i världsklass, säger Herman Nikolic, chefredaktör på Hallandsposten.

Utöver dessa nyheter kommer HP-sporten fortsätta att leverera nyheter, intervjuer, dokument och granskande journalistik, krönikor, unika Matchdags timmen innan avspark där HBK:s manager Magnus Haglund ger senaste nytt inför varje match, direktrapporteringar från HBK:s alla matcher och spelarbetyg morgonen efter varje match.

– Vi både tror och hoppas att den här initierade och breda bevakningen kommer att ge HP:s många fotbollsintresserade i allmänhet och HBK-intresserade läsare i synnerhet många anledningar att följa HBK:s allsvenska resa på Hallandsposten under 2023, säger Fredrik Jonsson.

ANNONS