Visade form. Antonio Rojas var en av de bättre i HBK i förlustmatchen mot Hammarby i U21-slutspelet.

HBK förlorade sista matchen i slutspelet

Ett mål med sex minuter kvar sänkte Halmstads BK i sista U21-matchen för säsongen.

|

U21-slutspel

Hammarby 2

HBK 1

Hammarby vann med 2–1 hemma på Årsta ip i en match där gästerna var väl värda en poäng.

– Sammanfattningsvis är vi minst lika bra spel- och chansmässigt, men våra motståndare håller lite bättre kvalitet i avsluten, tycker Andreas Jankevics, tränare i HBK.

Hemmalaget tog ledningen, men David Struski Persson kvitterade innan pausvilan. Därefter var det HBK som höll i taktpinnen och skapade chanser utan att få utdelning.

Trots förlusten var Jankevics nöjd med insatsen i ett riktigt ungt lag där debutanten Simon Andersson och Alexander Berntsson i försvaret samt Antonio Rojas på mitten var lagets främsta spelare.

HBK-tränaren släppte även fram ett gäng U17-spelare och både Philip Comnell och Herman Johansson fick göra sitt första inhopp i U21.

HBK ligger trea i gruppen, men kan bli passerat av Kalmar som har en match kvar att spela. Hammarby är klart för final.