Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Jari Välitalo
Bild: Jari Välitalo

Chatta med HBK-stjärnan Marcus Antonsson

Marcus Antonsson och hans Halmstads BK fick en flygande start på säsongen när Häcken besegrades med 1-0 i den allsvenska premiären på Örjans vall.
Nu har du chans att ställa frågor till Marcus Antonsson i Hallandspostens chatt med start klockan 17.00 på onsdag.

HBK-anfallaren är tillbaka i den klubb där allting började.

Marcus Antonsson har samlat på sig värdefull rutin och blev vårens profilvärvning i HBK när han lånades in från svenska mästarlaget Malmö FF.

Antonsson lämnade HBK efter säsongen 2014 och gjorde succé i Kalmar FF, vilket tog honom till dåvarande Championshipklubben Leeds United. 29-åringen återvände till svensk fotboll 2018 när han skrev på för Malmö FF. Under fjolåret var 29-åringen utlånad till norska Stabaek sedan han haft svårt att ta plats i MFF.

Marcus gick mållös av planen mot Häcken i söndags, men HBK svarade för en stark insats mot tippade guldkandidaten och fick den start som nykomling laget hade önskat.

Han har ändå redan visat sin målfarlighet. När HBK vann genrepet mot Elfsborg förra helgen var det Antonsson som fixade 1-0-segern genom att vända bort sin back och snyggt chippa in bollen.

På onsdagen medverkar Marcus Antonsson i Hallandspostens chatt och den som vill och önskar får chans att ställa frågor till honom. Det går bra att göra det redan nu. Tryck bara på kommentera-knappen.

Fler lokala sportnyheter hittar du här