Bolljakten: Så skötte HBK:arna sig mot Ljungskile

HBK gjorde ingen av sina bättre matcher mot Superettans jumbolag Ljungskile och det märks också på HP:s betygsättning av spelarna.

ANNONS
|

För att få betyg krävs spel i minst 20 minuter, där 5 är i en klass för sig, 4 mycket bra, 3 bra, 2 godkänd och 1 underkänd.

Bild: PELLE BÖRJESSON

Malkolm Nilsson Säfqvist 2

0
Hade inte mycket att göra mot Ljungskile, men uppträdde stabilt. Var välplacerad på nicken i början, plockade ner de inlägg som kom och var ute och rensade när det behövdes.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Edvin Kurtulus 2

0
Fortsätter att göra bra insatser. Säker i brytningarna och orädd för att gå på offensiven. Skickade in några inlägg från höger, men Ljungskiles försvar var hela tiden i vägen.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Andreas Johansson 3

0
Var flitigt med i spelet i början av matchen och ansattes då vid flera tillfällen av hemmalagets hårdföra anfallare, men löste det mesta på ett bra sätt och var en viktig punkt i uppbyggnaden av spelet. Pådrivare.
Bild: KRISTER ANDERSSON

Joseph Baffo 2

0
Fick en smäll i ansiktet i första halvlek och blev liggande en stund. Löste sedan det mesta som kom i mittbackens väg. Ny stabil insats även om tålamodet i passningsspelet tröt ibland.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Andreas Bengtsson 2

0
Har varit inblandad i en del baklängesmål på sistone, men stängde till sin kant i den här matchen. Fyllde på offensivt och hade ett par inlägg i första halvlek som skapade lite oreda i hemmaförsvaret.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Samuel Kroon 2

0
Fick gå poänglös från den här matchen, men saknade inte chanser. Hade en nick över efter hörna och avslutade sedan svagt rakt på hemmamålvakten efter fint förarbete av Alhassan Kamara.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Dusan Djuric 1

0
Ser ut att ha tappat formen. Kan mycket bättre än vad han visade i Ljungskile - inte minst offensivt. Varnad efter en eftersläng på en motståndare. Kunde ha varit rött kort där. (Ut 68)
Bild: PELLE BÖRJESSON

Joel Allansson 2

0
Kämpade, rev och slet, men fick inte så mycket uträttat. Bollvinnare som är nyttig för laget.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Thomas Boakye 2

0
Började piggt, men tröttnade och blev utbytt i andra halvlek. Fick en jättebra chans före paus, men sköt rakt på målvakten i drömläge mitt framför målet. (Ut 62)
Bild: PELLE BÖRJESSON

Sadat Karim 2

0
Stångades med Ljungskiles tuffa försvar, men hade liksom övriga HBK:are svårt att komma till chanser. Fick ändå en vass, men skottet smet tätt utanför stolpen. Jobbade hårt och vann tillbaka en del bollar.
Bild: PELLE BÖRJESSON

Mikael Boman 2

0
Viktig uppspelspunkt. Kan både ta emot och fördela bollar, men ”Bosse” ser ut att ha tappat självförtroendet i motståndarnas straffområde. Inte ett enda mål på tio matcher är minst sagt ett klent facit för en anfallare. (Ut 75)
Bild: PELLE BÖRJESSON

Rasmus Wiedesheim-Paul 2

0
Fick en knapp halvtimme på sig att försöka spräcka nollan när RWP var tillbaka efter den oturliga huvudskadan mot Akropolis. Var inblandad i någon målchans, men åstadkom inte mycket mer framåt.(In 62)
Bild: PELLE BÖRJESSON

Emil Tot Wikström 2

0
Magnus Haglund satsade på att få in lite friska ben när spelet gick i stå i andra halvlek. Tot Wikström försökte hitta på lite på vänsterflanken, men den sista passningen var svår att få fram i gröten framför mål. (In 62)
Bild: PELLE BÖRJESSON

Erik Ahlstrand 2

0
Fick drygt 20 minuter i stället för Djuric och bidrog till en klar uppryckning från HBK:s sidan sista kvarten. (In 68)
Bild: ANDREAS L ERIKSSON

Allhassan Haestad Kamara -

0
Spelade för kort tid för att betygsättas (In 75).
ANNONS