Baffo: ”Inte spelat så här mycket på tre år”

Efter tre skadefyllda år glädjer sig Joseph Baffo åt kontinuerlig fotboll igen. Och mittbacken håller fortsatt dörren öppen för en fortsättning i HBK.
– Det är här jag mår som bäst både som fotbollsspelare och person när jag får göra det jag älskar, säger Baffo.

ANNONS
|

HBK tog en stabil seger mot Brage och vann med 2-0 efter säsongens 14:e nolla på 23 matcher.

I mittlåset agerade Joseph Baffo med pondus och gick vinnande ur flera en mot en-situationer mot Brage-spelare.

– Det känns bättre och bättre. Någonstans får man ta en dag i taget, men jag har inte spelat så här många matcher på tre år. Det har jag alla runtomkring att tacka för. De visar mig tålamod i träning och matcher och förhoppningsvis visa jag föreningen att jag tar vara på chansen, säger Joseph Baffo.

HBK visade återigen sin styrka i ledning.

– Vi känner hunger att försöka göra det andra målet och tredje och försöka döda matchen så tidigt som möjligt. Det ger en extra energi, säger mittbacken om HBK:s starka facit när man tar ledningen.

ANNONS

– Det är vår ödmjukhet i att göra våra uppgifter som tagit oss hit där vi är i dag.

Baffo om framtiden: ”Här jag mår som bäst”

Joseph Baffo skrev inför säsongen på ett kontrakt säsongen ut med HBK och har tackat nej till HBK:s första försök till förlängning.

– Just nu är det inte något snack om kontrakt utan fokus på säsongen. Det är sju matcher kvar, sedan får vi ta det allteftersom. Men som jag sagt, min dörr är alltid öppen för HBK.

Vill du vänta innan du tar beslut om din framtid?

– Jag trivs väldigt bra här och har jättebra kommunikation med Magnus och övriga ledare varje dag och just nu njuter jag bara. Jag uppskattar varje dag jag får springa ut och spela fotboll. Det är här jag trivs och det är här jag mår som bäst både som fotbollsspelare och person när jag får göra det jag älskar.

LÄS MER:HBK:s segerrecept höll – för 13:e gången

LÄS MER:Bekräftat: Östlind slutar och talangen förlänger

LÄS MER:Djuric tillbaka för HBK efter avstängning: ”Tänka sig för”

ANNONS