Halmstad i ledning i halvtid – men tappade segern mot Näsby

Halmstad ledde med 18–10 i paus i mötet i division 3 sydsvenska södra herr i handboll borta med Näsby på fredagen. Men Näsby reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 30–30.

|
Halmstad
30

Hemmalagets mål gjordes av William Andersson 10, Philip Caboyris 6, Richard Gersson 5, Liam Kjellman 2, Jacob Sandström 2, Marko Cvjetkovic, Luka Cvjetkovic, Sebastian Sommer, Sebastian Svensson och Wille Zetterman. Bortalagets mål noterades på Erik Alvå 7, Max Bågenholm 5, Edvin Larsson 4, Ludvig Karlsson 3, Hannes Pettersson 3, Tim Bergström 2, Emil Göransson 2, Oliver Nordsäter 2, Theo Andersson Hjert och Algot Welandsson.

Det här betyder att Näsby nu ligger på tredje plats i tabellen, och Halmstad är på andra plats tabellen.

Nästa motstånd för Halmstad är Lund Lejon. Lagen möts lördag 10 oktober 11.30 i Alehallen.