Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ajournerat. HK Drotts ordförande Roger Wohlin och övriga i styrelsen hann inte slutföra ekonomiredovisningen till onsdagens årsmöte, vilket gjorde att årsmötet ajournerades till den 30 augusti. 

Drott ajournerar årsmöte till augusti

HK Drott har inte färdigställt den ekonomiska redovisningen. Föreningen beslutade därför under onsdagen att ajournera årsmötet, som var tänkt att hållas under tisdagen, till den 30 augusti.

– Vi har inte gjort färdigt ekonomiredovisningen, då vi bara är ett fåtal ideella personer som gör arbetet. Styrelsen får ta på sig det. Det är inget som revisorerna rår för, säger Drotts ordförande Roger Wohlin. 

Drott inledde i går årsmötet för verksamhetsåret 2016/2017 i en konferenssal i Halmstad arena. Det blev en kort historia, då styrelsen inte hade gjort klart den ekonomiska översikten. Däremot gick det att tyda i verksamhetsberättelsen att det åter blir ett negativt resultat, vilket det kommer att bringas klarhet i, när årsmötet i stället hålls den 30 augusti.

– Vi kan bara säga att det är ett negativt resultat. Vi jobbar med att sammanställa det sista och slutföra den ekonomiska biten, säger han. 

Styrelsen delade även ut pris till Sally Sivertsson och Jack Månsson som bästa dam- och herrjunior. Det var första gången i historien som det delades ut till en damjunior. 

Däremot hann Drott med att förlänga med två nya spelare till dam- och herrlaget. Anna Wibring, som i slutet av april avgjorde sista kvalmatchen mot Lidingö till Allsvenskan, fick ett nytt kontrakt med föreningen över nästa säsong

– Anna var väldigt duktig förra året. Det behövs lite stabilitet, vilket gör att vi vill ha kvar spelare som henne i föreningen, säger Wohlin.

Dessutom förlängde klubben med 18-årige Halmstadkillen Gustav Jönne. Han hoppade i fjol in i ett par matcher som mittsexa och försvarare i A-laget. 

– Han gjorde det bra i fjol och kommer att göra det bra i år också. Det är skoj att vi fortsätter på den vägen med folk från Halmstad, säger ordföranden. 

Fler lokala sportnyheter hittar du här