Tungt för Skene IF - vinstraden bruten mot Vejby

Skene IF har haft en stark period i division 3 sydvästra Götaland i fotboll och inför matchen hemma mot Vejby hade Skene IF tagit sex raka segrar. På lördagen tog det stopp och matchen på Vävarevallen slutade 2–2 (0–1).

Vejby IF
2

I halvtid ledde Vejby matchen med 1–0. Men i andra halvlek jobbade sig Skene IF in i matchen, och kvitterade till slut.

Målgörare för Skene IF var Gabriel Franke och Tobias Johansson, medan målen för Vejby gjordes av Stephan Olsson och Eliot Hadziegric Nilsson.

Med två omgångar kvar är Skene IF på sjunde plats i tabellen, medan Vejby är på tionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 29 september. Då möter Skene IF Onsala på Rydets IP 13.00. Vejby tar sig an Askim hemma 14.00.