Svängigt när Geesguud vände och vann

Halvvägs in i matchen mellan Geesguud och Lövet/Johanneberg på Länsmansgårdens IP såg Lövet/Johanneberg ut att gå mot seger. Halvtidsresultatet 0-2 förvandlades dock till någonting helt annat i andra halvlek. Geesguud vände nämligen och vann matchen i division 7 Göteborg A i fotboll med 3-2.

Lövet/ Johannebergs IF
2

Efter den första halvleken stod det 0-2 till Lövet/Johanneberg och när domaren blåste av matchen hade Geesguud vänt till 3-2.

Målgörare för Geesguud var Abdullahi Warsame Jama 2, medan Lövet/Johannebergs mål gjordes av Olof Eklund och Henrik Larsson. Ett av Geesguuds mål var ett självmål.

Geesguud har nu sex poäng och Lövet/Johanneberg har fyra poäng när båda lagen spelat tre matcher.

Lördag 28 april 15.00 spelar Geesguud borta mot Lekstorp. Lövet/Johanneberg möter Kareby hemma på Majvallen torsdag 26 april 19.45.