Mikael Mocevic Baggner fixade segern för Örnia i matchen mot Oskarström

Det blev ett hattrick för Örnias Mikael Mocevic Baggner i matchen mot Oskarström i division 6 Halland mellersta södra herr i fotboll. Örnia vann på bortaplan med 6–2 (2–0). Övriga mål för bortalaget gjordes av Alexander Bornhager, Marco Jansson och Pontus Pettersson, målen för Oskarström gjordes av Simon Majberger och Peter Stangenfjord.

ANNONS
|
IS Örnia
6

– Vi gör en väldigt stabil insats, skapar många målchanser och släpper till få lägen bakåt. Spelmässigt tycker jag kanske vi kan ännu lite bättre, men i det stora hela är jag väldigt nöjd med laget. En extra stjärna till Michael Baggner som gör tre mål och en assist, kommenterade Örnias tränare Alexander Bornhager efter matchen.

Oskarströms tränare Fredrik Andersson tyckte så här om matchen:

– Jag tycker att siffrorna inte speglar matchen riktigt, men Örnia vann rättvist. Första kvarten i första halvlek gör vi det bra. Sen gör de 0-1 och vi går ner oss lite. Efter ett misstag i backlinjen blir det 0-2. När det är 25 minuter kvar av matchen så går vi ner på tre backar, direkt så gör dom 0-3 och ridå ner. Vi ger inte upp vi kämpar hela matchen det skall killarna stor eloge. Matchens mål gör OIS-aren Simon Majberger på frispark från 30 meter. En riktig projektil i krysset! Vi får ta nya tag efter uppehållet.

ANNONS

Det var andra raka segern för Örnia, efter 1–0 mot Skuggan i premiären.

Det här betyder att Oskarström nu ligger på tredje plats i tabellen.

I nästa omgång har Oskarström Lidhult borta på Lomövallen, fredag 14 augusti 19.00. Örnia spelar borta mot Getinge onsdag 1 juli 18.30.

ANNONS