Lilla Tjärby vann mot Sperlingsholm på L:a Tjärby IP

Efter en mållös första halvlek tog Lilla Tjärby över matchen mot Sperlingsholm i andra halvlek. Till slut vann Lilla Tjärby fredagens hemmamatch i division 5 Halland herr med 4–2.

|
Sperlingsholms IF
2

Sperlingsholms tränare Jonatan Alvérus tyckte till om matchen:

– En väldigt jämn första halvlek med chanser åt båda håll. Tyvärr gör Lilla Tjärby första målet i andra halvlek och vi viker ner oss efter det.

Målgörare för Lilla Tjärby var Adam Johansson, Emil Jönsson och Dennis Wernebäck, medan Sperlingsholms mål gjordes av Marcus Stenbäck och David Wetterlund. Ett av Lilla Tjärbys mål var ett självmål.

Det här betyder att Lilla Tjärby nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Sperlingsholm är på elfte plats tabellen.

Lilla Tjärby tar sig an Rinia i nästa match borta lördag 15 augusti 14.00. Sperlingsholm möter Bua hemma fredag 14 augusti 19.00.