Hattrick av Hannes Persson när Walldia slog Skogaby

Hannes Persson stod för ett hattrick när Walldia besegrade Skogaby på bortaplan i division 6 Halland södra herr i fotboll med 6–4 (3–2). Övriga mål för bortalaget gjordes av Kalle Karlsson, Marcus Petersson och Kenan Ramadani, målen för Skogaby gjordes av Besart Mazreku.

ANNONS
|
BK Walldia
6

– Det blev faktiskt spännande ändå. Skogaby höll sig kvar i matchen tack vare individuell skicklighet. Vi vinner matcherna, men ofta med uddamålet. Jag tror att det krävs bra målskillnad i slutet för sära topplagen åt. En intensiv match mellan två lag som känner till varandra väl. Det svängde kraftigt men jag tycker vi för matchen i 90 minuter och med bättre utdelning vinner vi än större. Fantastisk vilja och inställning från samtliga spelare. En eloge till Besart i Skogaby som står för två klassmål, kommenterade Walldias lagledare Per-Åke Persson.

Skogabys tränare Nijazi Behrami tyckte till om matchen:

– Vi förlorade mot ett starkt och bra Walldia. Vi gjorde vad vi kunde och kämpade bra men Walldia var bättre laget idag.

ANNONS

Fjärdeplacerade Walldia tog sin fjärde seger i rad i serien, medan Skogabys efter tre raka segrar nu förlorade.

Skogaby ligger på fjärde plats i serien efter matchen.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 28 augusti. Då möter Skogaby Våxtorp på Våxtorps IP 18.30. Walldia tar sig an Ränneslöv hemma 18.15.

ANNONS