Formstarka Trönninge IF tog ny seger mot Laholms FK Akademi

Trönninge IF är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Laholms FK Akademi hemma på Tuvasvallen på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3–2 (0–0) innebär att Trönninge IF nu har fyra segrar i följd i division 6 Halland södra i fotboll.

Laholms FK Akademi
2

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det hemmalaget Trönninge IF som avgjorde matchen.

Felix Johansson gjorde två mål och Eric Stenberg ett mål för Trönninge IF, målen för Laholms FK Akademi gjordes av Jonathan Roslund och Albin Fransson.

Trönninge IF:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Laholms FK Akademi är på sjätte plats.

Trönninge IF tar sig an Hasslöv i nästa match borta onsdag 4 juli 18.30. Laholms FK Akademi möter Lilla Tjärby hemma torsdag 5 juli 18.30.