Falkenberg slog Örgryte i måljämn match på Falcon Alkoholfri Arena

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Falkenberg, som vann hemma mot Örgryte med 3-2 (2-1) i Superettan i fotboll på lördagen. Ett självmål avgjorde matchen efter 90 minuter.

|
Örgryte
2

Falkenberg startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Adam Bergmark Wiberg slog till, redan i 24:e minuten.

Örgryte kvitterade till 1-1 strax före halvtidsvilan, genom Ajdin Zeljkovic.

Falkenberg tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Kalle Björklund. Direkt efter pausen gjorde Ajdin Zeljkovic mål åter igen och kvitterade för Örgryte.

Det matchavgörande målet kom i 90:e minuten, när självmål gjorde 3-2 för Falkenberg. 3-2-målet blev matchens sista.

Örgryte har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fem spelade matcher. Falkenberg har sex poäng.

I nästa omgång har Falkenberg Landskrona borta på Landskrona IP, tisdag 18 maj 18.30.