Centerns damer fick med sig en poäng i mötet med tabelltrean Röke.
Centerns damer fick med sig en poäng i mötet med tabelltrean Röke. Bild: Johan Persson

Centern tappade poäng i slutminuten

Centerns damer hade tre poäng som i en ask. Men i matchens sista minut skickade Röke in kvitteringen och hemmalaget fick nöja sig med en poäng mot tabelltrean.

|

Centern 2

Röke 2

(1–1)

Centerns damer hade tre poäng när det återstod en minut av ordinarie speltid mot gästande Röke.

Då hade Amanda Junfors gett hemmalaget ledningen i den första halvleken och Röke kvitterat på en straff.

I andra halvlek gav Meja Håkansson Centern ledningen på nytt och det resultatet såg ut att stå sig matchen ut.

Men tabelltrean Röke fick i den 89:e minuten ett läge och satte bollen till kvitteringen 2–2 som också blev slutresultatet trots att Centern genom Marika Holmqvist fick matchen sista chans.