Bänared segrare borta mot Viljan

Bänared besegrade Viljan på bortaplan i torsdagens möte i division 6 Halland mellersta norra herr i fotboll. 2–5 (0–3) slutade matchen.

ANNONS
|
IFK Bänared
5

– Vi var inte riktigt på tårna idag. De började bra och tryckt ned oss ordentligt. Vi tog oss tillbaka spelmässigt och var nära utjämning. Hela matchen såg ut så. De gjorde mål och vi fick jaga. Varje gång vi var nära att ta oss in i matchen kontrade de in ett mål. Vi fick aldrig det riktiga flytet. Rättvis seger, tyckte Viljans tränare Thord Axelsson, efter matchen.

Bänareds tränare Christer Davidsson tyckte så här om matchen:

– Stabil insats av oss, Viljan rätt bleka i första. Andra börjar bra med 0-3, efter det så börjar Viljan spela bättre och får utdelning 1-3. Vi kontrar in 1-4 strax efter deras mål. Viljan får en billig straff till 2-4 med tio minuter kvar. Vi kontrollerar matchen rätt bra, Viljan har två bollar i virket men vi kämpar på och trycker in 2-5 i 90 minuten. Gör man fem mål så måste man vara nöjd med tre poäng.

ANNONS

Kenny Hagberg och Erik Thuresson gjorde två mål var för Bänared. Christian Claesson gjorde också ett mål för Bänared, målen för Viljan gjordes av Alfred Johansson och André Ljunggren.

Viljan har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter tre spelade matcher. Bänared har sju poäng.

Nästa motstånd för Viljan är HåFF. Lagen möts fredag 21 augusti 18.30 på Fagervi. Bänared tar sig an Långås/Morup hemma lördag 22 augusti 14.00.

ANNONS