Adam Wencel avgjorde när Hyltebruk sänkte Unnaryd

Målet i andra halvleken av Adam Wencel blev matchens enda. Hyltebruk vann med 1–0 (0–0) hemma mot Unnaryd i division 5 Halland herr i fotboll.

ANNONS
|
Unnaryds GoIF
0

– En match som kunnat gå åt vilket håll som helst. Unnaryd skapar en del farliga målchanser och vi har lite svårare att skapa heta chanser. Men detta är en kollektiv seger, killarna jobbar stenhårt i 90 minuter, det är fruktansvärt varmt så orken tryter men jag tycker vi ändå försöker ha fart i spelet. Målet är en drömfrispark från 25-30 meter från Adam Wencel. Ett extra plus till Alexander Ericsson i målet och Adam Wencel som mittback, kommenterade Hyltebruks tränare Tobias Örnstedt.

Unnaryds tränare Andreas Enggren tyckte så här om matchen:

– Det var en jämn och tuff match, ett typiskt derby. Det var mycket kamp och inget lag som vek ner sig. Spelmässigt över 90 minuter tycker jag vi är bättre och vi skapar även mer målchanser och förtjänar tre poäng idag men sådan är fotbollen ibland. Vi tar nya tag.

ANNONS

Det här innebär att Hyltebruk nu har fyra segrar i följd.

Hyltebruk ligger på första plats i tabellen efter matchen, medan Unnaryd ligger på sjätte plats tabellen.

Fredag 21 augusti 18.45 spelar Hyltebruk borta mot Lilla Tjärby. Unnaryd möter Galtabäck hemma på Strandvallen lördag 22 augusti 14.00.

ANNONS