13:e förlusten i rad för Fjärås

Fjärås får fortsätta vänta på nästa seger i division 2 västra Götaland i fotboll. När laget mötte Göteborg FF borta på Majvallen på söndagen blev det ännu en förlust, den 13:e i följd. Detta efter 3–1 (3–1) i Göteborg FF:s favör.

IFK Fjärås
1

Hemmalaget stod för en bra första halvlek och ledde alltså med 3–1. Fjärås lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös.

Målgörare för Göteborg FF var Clara Daremark, Nathalie Hansen och Rebecka Sandin, medan Fjärås enda mål gjordes av Maja Grunditz.

Med en omgång kvar är Göteborg FF på fjärde plats i tabellen, och Fjärås är på elfte plats.

Nästa motstånd för Göteborg FF är Örby. Fjärås tar sig an Öckerö hemma. Båda matcherna spelas söndag 7 oktober 14.15.