Kylian Mbappé firar en av sina fyra fullträffar mot Lyon på pantenterat vis.

Fyra mål på 13 minuter av Mbappé

|

Paris Saint Germain har sett ostoppbara ut i franska Ligue 1. Inte gavs det någon anledning att känna annorlunda i hemmamötet mot toppkonkurrenten Lyon. Neymar satte tonen med 1–0 innan Presnel Kimpembes röda kort efter en dryg halvtimme gav Lyon en biljett tillbaka in i matchen. En biljett Lyon rev sönder precis innan pausvilan när Lucas Tousart tog ett andra gult kort och jämnade ut mantalet på planen.

Sedan var det dags för Kylian Mbappé att briljera. Den 19-åriga anfallsstjärnan gjorde fyra (!) mål på 13 minuter (minut 61, 66, 69, 74) och sköt Paris till en förkrossande 5–0-seger. Segern var huvudstadslagets nionde på nio spelade matcher, vilket ger en serieledning med åtta poäng ner till Lille på andraplatsen.