Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

   <strong id=Tillbaka till Sverige? Sead Haksabanovic spelade med HBK i allsvenskan 2017, och nu kan han vara på väg tillbaka dit. Bild: KRISTER ANDERSSON">
Tillbaka till Sverige? Sead Haksabanovic spelade med HBK i allsvenskan 2017, och nu kan han vara på väg tillbaka dit. Bild: KRISTER ANDERSSON

Uppgifter: Haksabanovic till Allsvenskan

Förre HBK-mittfältaren Sead Haksabanovic kan vara på väg tillbaka till svensk fotboll. Enligt uppgifter är svenska mästarna AIK intresserade av 19-åringen.

Mittfältstalangen Sead Haksabanovic lämnade HBK och Sverige sommaren 2017 för England och West Ham. Efter en tid i England med lite speltid lånades han i somras ut till Malaga, i den spanska andraligan – där han har haft fortsatt svårt att ta plats.

Men nu kan enligt uppgifter Haksabanovic vara på väg tillbaka till Allsvenskan – och till de nyblivna mästarna AIK. När klubben nu ska kvala till Champions League ser man Haksabanovic som ett alternativ för att förstärka truppen.

Läs också: Haksabanovic till West Ham för nästan 35 miljoner

– Så klart att det kommer vara rykten om tusen olika spelare. Han är en utav dem. Det är en spelare som jag personligen tycker om, med hans egenskaper. Sedan får vi se vad det innebär, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Expressen.

Enligt uppgifter till Expressen ska Haksabanovic vara öppen för en flytt, men problemet ska vara att West Ham inte är villiga att sälja honom så tidigt. Premier League-klubben köpte Haksabanovic för närmare 35 miljoner.

Fler lokala sportnyheter hittar du här