Superlördag på HP-sporten – se fotboll eller löparfesten

Dubbelt Halmia – eller en löparfest med 50 000 deltagare?
HP-sporten bjuder på en riktig superlördag med tre direktsändningar för dig som prenumerant.

ANNONS
|

Solen skiner för fullt, men det vackra vädret går alldeles utmärkt att kombinera med att följa lokal och region idrott via HP.

Den här lördagen blir något alldeles extra för den idrottsintresserade – med inte mindre än tre direktsändningar under eftermiddagen.

Eller vad sägs om:

• Göteborgsvarvet 2024. Uppsnacket inleds vid 12.40 och på HP (i samarbete med GP) kan du både följa själva loppet men också se målgången i en speciell målkamera. Så frossa loss till halvmaran som i fjol lockade över 50 000 löpare.

• Halmias damer hemma mot Ljungskile. Kan topplaget Halmia återvända till segerspåret i division 1 när man tar emot Ljungskile hemma? Det är viktiga poäng på spel på Halmstad arena i den jämna toppstriden i division 1. HP:s sändning inleds 13.50

ANNONS

• Hallandsderby. För den som vill se mer Halmia sänder HP även Halmias herrar i derbyt borta mot tabelltvåan Böljan Falkenberg. Halmia förlorade senast mot Åstorp med hela 5–0 och är garanterat sugna på revansch men också i behov av poäng för att inte hamna i bottenstriden. Den matchen sänds i samarbete med Hallands Nyheter och avspark är kl. 15.

Så välj och vraka eller se alltihop på HP under en riktig superlördag.

ANNONS