Bollen rullar fel väg. Snöstorp Nyhem söker både formen och målskyttet. Det fanns ljusglimtar, men det gick inte hela vägen mot Wormo.

SNFF har fastnat i måltorkan

Även Wormo fick Snöstorp Nyhem tidigt i gungning och med ett tämligen tidigt ledningsmål gick scenariot skåningarnas väg fram till fjärde raka segern. Hemmalaget med tre raka förluster och 0–11 i målkvot var helt inriktat på att bryta trenden men turen och skickligheten fann aldrig varandra.

|

Division 3 sydvästra Götaland

Snöstorp Nyhem-Wormo 0-3

– Vi får inte in bollen och visst skall vi göra mål främst i första halvlek, menar tränaren Jonas Magnusson,

Wormos mål blev en väckarklocka och Snöstorp Nyhem var mycket nära en kvittering främst de gånger Kosovar Sulejmani och Vigan Ademi ostört fick avsluta i straffområdet.

Den positiva trenden fortsatte i andra halvlek samtidigt som Wormo lite ofrivilligt valde tänka mer defensivt och det kunde straffat sig. Vigan Ademi var tillbaka efter skada och spelet hamnade oftast på högerkanten och hans två tunga skott var värt ett bättre öde.

– Det var små marginaler inte bara de gångerna. Vi var tvungna att gå för det och resultatet speglar inte hela matchen, anser Jonas Magnusson.

Hemmalaget fick lägga alla ägg i samma korg och därmed öppnades det ytor för Wormo och med drygt minuten kvar att spela kom det avgörande målet på en kontring följt av en drömträff på stopptid.

– Det är aldrig roligt att förlora men det finns ju förklaringar till de senaste matcherna.

Jonas Magnusson pekar främst mot alla skador men flera spelare var tillbaka men fler tävlingsmatcher krävs innan spelet hittar rätt form igen. Ordinarie målvakten Douglas Jakobsen har drabbats av en axelskada och från Kvibille har föreningen hämtat Johan Beike.

– Där har vi en fullgod ersättare och jag ser med tillförsikt fram mot hösten och inte omöjligt att det kan komma in någon spelare till, säger Jonas Magnusson