Sead Haksabanovic ser gärna en fortsatt framtid i IFK Norrköping
Sead Haksabanovic ser gärna en fortsatt framtid i IFK Norrköping Bild: MICHAEL ERICHSEN

Sead Haksabanovic om framtiden: ”Upp till West Ham”

Sead Haksabanovic ser gärna en fortsatt framtid i IFK Norrköping efter att hans låneavtal med klubben löper ut i juni. Men 21-åringen inser att det inte är något han själv kan styra över.
– Det är ganska mycket upp till West Ham, säger han till NT skriver Fotbollskanalen.

ANNONS
|

Den tidigare HBK-anfallaren Sead Haksabanovic låneavtal med IFK Norrköping löper ut i juni. Det gör att 21-åringen kan vara på väg tillbaka till West Ham eller testar lyckan på annat håll. Själv ställer sig Haksabanovic positiv till att blir kvar i IFK Norrköping en tid framöver.

– Det bästa för mig hade varit att få spela minst tio till 15 matcher här och se vad som händer. Just nu kan jag inte säga någonting. Jag har kontrakt juni ut och vet inte när det (allsvenskan) kommer att börja, säger Sead Haksabanovic till NT skriver Fotbollskanalen och fortsätter: – Det är ganska mycket upp till West Ham, vad de har för planer för mig.

ANNONS

I måndags uttalade sig IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt om situationen gällande Haksabanovic i NT.

– Det tror jag alla förstår när det är en Premier League-klubb vi har att göra med. Det är inte så att IFK Norrköping styr de förhandlingarna. Vi har en dialog och vi försöker vara uppdaterade så mycket det bara går.

– Om jag ska göra en bedömning så är våra möjligheter att signa honom inte så stora. Det känns som att det är risk för att det är för stora pengar.

Haksabanovic svarade den gångna säsongen för sex mål och åtta assist på 29 matcher i allsvenskan för IFK Norrköping.

LÄS MER:Norrköping kan få svårt att förlänga med Haksabanovic

ANNONS