Rasmus Wiedesheim-Paul lämnar Mjällby
Rasmus Wiedesheim-Paul lämnar Mjällby Bild: MATHIAS BERGELD

Rasmus Wiedesheim-Paul lämnar Mjällby – uppges vara nära Helsingborg

Allsvenska Mjällby meddelar att man väljer att avsluta låneavtalet med ex-HBK:aren Rasmus Wiedesheim-Paul. Men den tidigare HBK-anfallaren ser ut att stanna i Sverige och i allsvenskan. Enligt Sportbladets uppgifter förhandlar Helsingborg om ett eventuellt lån.

ANNONS
|

Det var i söndags som Sportbladet kom med uppgifterna att Rasmus Wiedesheim-Pauls låneavtal med Mjällby skulle avbrytas i förtid.

Nu meddelar Mjällby via klubbens hemsida att man tillsammans med Rosenborg och Wiedesheim-Paul kommit överens om att bryta låneavtalet som gällde över hela säsongen 2022.

Anfallaren har haft svårt att ta en ordinarie plats i Mjällby och bara spelat fyra matcher från start sedan han kom till Blekingeklubben från Rosenborg inför säsongen.

– Det är inga hard feelings mellan Mjällby AIF och Rasmus. Vi är överens om att han är i behov av mer speltid och att vi under hösten inte kan garantera detta. Rasmus har agerat väldigt professionellt under hela sin tid i föreningen och vi önskar honom all lycka i sin fortsatta karriär, säger Mjällbys sportchef Hasse Larsson via klubbens hemsida.

ANNONS

Även om det inte blir fortsatt spel i Mjällby så kan Wiedesheim-Paul stanna i allsvenskan. Enligt Sportbladets uppgifter så förhandlar Helsingborg med Rosenborg om att låna in anfallaren resterande del av säsongen.

LÄS MER:Mjällby uppges bryta med Rasmus Wiedesheim-Paul

ANNONS