Joel Åberg poängräddare för Vapnö mot Skuggan

Skuggans Markus Thydell gjorde 1–0 i första halvlek borta mot Vapnö i division 6 Halland mellersta södra herr. I andra halvlek jobbade sig Vapnö in i matchen, och kvitterade genom Joel Åberg. Några fler mål blev det inte, och matchen slutade 1–1.

ANNONS
|
Skuggan
1

– Med ett stort bollinnehav och massiv press stod Skuggan upp bra i defensiven. Dock tycker jag vi ska vinna denna match i och med att det var 70-30 i bollinnehav. Vi skapar chanser men har förtvivlat svårt att göra mål, men jag är ändå nöjd med spelet i stort. Detta var min sista match i föreningen och jag är stolt över killarnas insats, tyckte Vapnös tränare Thomas Lindgren, efter matchen.

Skuggans tränare Dick Persson kommenterade matchen:

– Helt okej match av oss. Vi leder orättvist med 1-0 i paus då Vapnö är bättre i första halvlek. I andra halvlek skapar vi de klart hetaste lägena och borde avgjort matchen, men vi bränner fyra jättelägen. Vapnö får in en kvittering med sju minuter kvar och det känns surt att tappa två poäng. Dock självförvållat då vi inte förvaltar våra lägen. En kämpig säsong med mycket stolpe ut är till ända.

ANNONS

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Vapnö slutar på åttonde plats, och Skuggan på tionde plats.

ANNONS