Lilla Dribblern – vem var bäst coronaåret 2020?

Fotbollssäsongen 2020 formades av coronapandemin. Nu är det dags att utse vilka som var bäst under ett exceptionellt fotbollsår. Så ta din chans och nominera årets mest betydelsefulla herrspelare, damspelare, tränare och klubb till Hallandspostens fotbollspris Lilla Dribblern.

ANNONS
|

Fotbollssäsongen 2020 formades av coronapandemin och blev på många sätt en säsong utan motstycke.

Det som skulle bli en lång fotbollsfest blev till slut en halverad säsong där några få snedsteg kunde bli skillnaden mellan succé och fiasko, himmel och h-vete, uppflyttning eller degradering.

För en del slutade det i glädjetårar. För andra i besvikelse.

Var med och nominera till Lilla Dribblern

Sedan 2001 har Hallandsposten delat ut pris till spridningsområdets mest betydelsefulla spelare som utökats med tränare och i fjol delade HP även för första gången ut pris till årets klubb – ett nytt och som det visade sig mycket uppskattat inslag.

Nu är det återigen den tiden på året när fotbollssäsongen är inne i sina sista veckor och precis som tidigare vill vi att du som läsare är med och nominerar kandidaterna till Lilla Dribblern 2020. Vinnarna utses därefter av HP:s jury.

ANNONS

Här är kategorierna:

Årets herrspelare.

Årets damspelare.

Årets tränare.

Årets klubb.

Nivån som gäller är även den samma som tidigare, från division 2 och neråt för herrar och division 1 och neråt för damer.

Skicka in dina förslag per e-post till sporten@hallandsposten.se och skriv vem eller vilka spelare, tränare eller förening du tycker ska ha priserna och motivera kort varför. Skriv ”Lilla Dribblern” i mejlets ämnesrad.

Sista datum för nomineringar är den 8 november.

Här är fjolårets Lilla Dribblern-vinnare:

Årets herrspelare: Gjenis Zeqiri, Laholms FK.

Årets damspelare: Moa Karlsson, Halmstads BK.

Årets tränare: Mats Jingblad, BK Astrio.

Årets klubb: HGH FC.

Läs mer: Skyttekungen Zeqiri ett jagat villebråd

Läs mer: Landslaget nästa mål för HBK:s målspruta

Läs mer: Astrios segertåg en värdig slutpunkt för Mats Jingblad

Läs mer: HGH FC - när tre blev en gyllene sammanslagning

ANNONS