Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Nöjd. Peter Åberg ser samarbetet som positivt för både Laholms FK och Varbergs Bois.

Laholms FK skriver avtal med Varberg

Laholms FK:s offensiv har varit allt annat än effektiv så här långt. Nu sluter jumbon i division 2 låneavtal med Superettanklubben Varbergs Bois.

Samarbetsavtalet gäller säsongen ut, inklusive eventuella kvalmatcher och tillåter LFK att låna upp till fyra utespelare och en målvakt per match, utan karenstid. Förutsatt att spelarna är födda 1994 eller senare.

– Men tanken är inte att vi ska låna tre-fyra spelare utan det är Christoffer och kanske någon till som är aktuell, konstaterar Laholms FK:s tränare Peter Åberg.

Christoffer, med Arvidsson som efternamn och med Varbergs Bois assisterande tränare Torbjörn som pappa, är också en av initiativtagarna till avtalet.

– Han har bara suttit på bänken i Bois och hamnat lite i kläm i och med att de inte har något U21-lag. Så han kontaktade några av våra spelare, som han spelat med tidigare, och hörde sig för. Därefter kontaktade jag ”Tobbe” (Arvidsson) i Varberg.

Samtliga LFK-spelare är positiva till avtalet och förhoppningen är nu yttermittfältare Arvidsson ska vara spelklar till LFK:s match mot Helsingborgs IF akademi den 28 maj.

– Alla gör sitt bakåt, men vi behöver få in mer energi framåt. Christoffer, som har viss lokalförankring då han är från Trönninge, är enormt spelsugen och förhoppningsvis kan han tillföra ett kantspel där vi kommer runt mer och får till fler inlägg.
Ingen spelare från LFK är i nuläget aktuell för spel i Bois.

Fler lokala sportnyheter hittar du här